top of page

IT TAKES ONE TO KNOW ONE

One-stop-shop

De afgelopen twintig jaar heeft De Schoenfabriek zich ontwikkeld tot ‘One-stop-Shop’ binnen de festivalbranche. We bedienen het hele spectrum: van conceptontwikkeling tot productie en van zakelijk of artistiek leider tot bemiddelaar in theateracts.

We programmeren en produceren in opdracht van Zwarte Cross, Paaspop en Concert at SEA en maken ons eigen 'vaste' festival tijdens de Nijmeegse Vierdaagse; Festival Op 't Eiland. Ook bijten we ons geregeld vast in de ontwikkeling van spraakmakende (merk)activaties en evenementen voor overheden of commerciële instellingen.

Een geheim dat iedereen mag weten

Het geheim achter het succes van De Schoenfabriek is de chemie tussen de oprichters Antwan, Patrick en Ronald - inmiddels aangesterkt met de female power van Ellis - en hun gezamenlijke wil om de dingen 'net even anders' te doen. Want wie dicht bij zichzelf blijft kan ver komen. Deze tegelfilosofie loopt​ als een rode draad door alles wat De Schoenfabriek de afgelopen twee decennia heeft bedacht, gemaakt en gespeeld.

It takes one to know one

Onze achtergond als artiest stelde ons in staat te bouwen aan een omvangrijk (inter)nationaal netwerk van vernieuwende straattheater- en rondloop-acts. Als ideale bemiddelaar tussen artiest en publiek staat De Schoenfabriek inmiddels bekend om toegankelijke programma's waarbij lef, verrassing en humor altijd een onderdeel zijn.

Het is deze formule waarmee we blijven verwonderen en verrassen. Op onverwachte plekken en met acts vanuit het gehele kunstenspectrum, van straattheater en circus tot muziektheater en interactieve objecten.

Benieuwd naar wat De Schoenfabriek voor jouw evenement kan doen? Neem gerust contact op, we helpen je graag verder.

LEUK!

Wij werken o.a samen met:

over ons.png
bottom of page